Materiaal

Er bestaat ook de mogelijkheid voor de spelers om sommig materiaal via de club aan te kopen, namelijk een kledij, shuttles en gripbanden.

Kledij

Qua kledij is er de mogelijkheid tot het aankopen van een t-shirt (€ 25) en/of een capuchon (€ 40) van de club. Deze zijn echter wel alleen te verkrijgen in het begin van het seizoen. Tevens bestaat er ook de mogelijkheid om op de achterkant van de t-shirt je naam te laten drukken. Dit kan voor €5/kledingstuk.

Shuttles

Er zijn 2 soorten shuttles, nl. plastieke of veren shuttles. Plastiek is beter voor beginners, zeker aangezien deze zeer traag verslijten. Met veren shuttles kan men echter veel beter mikken en dit is dus meer gewenst voor de reeds gevorderde speler. Deze verslijten echter wel net iets sneller dan hun plastieke variant. We hebben voor de plastieke variant "Yonex Mavis 300" in de aanbieding, deze kosten € 9 per koker. Qua veren shuttles hebben we "RSL 4.0" in de aanbieding, deze kosten € 15 per koker.

Gripbanden

Qua gripbanden kunnen zowel de "Yonex Supergrap" als de "Yonex Soft grap" bij de club verkregen worden om de dikte van de handgreep aan te passen. Deze kosten respectievelijk € 1,5 en € 2,5 per gripband.