Materiaal

Er bestaat ook de mogelijkheid voor de spelers om sommig materiaal via de club aan te kopen, namelijk kledij, shuttles en gripbanden. Voor meer keuze en ander materiaal, zoals racketten, schoenen, sporttassen,... kan men ook steeds terecht bij De Badmintonzaak.

Kledij

Qua kledij is er de mogelijkheid tot het aankopen van een t-shirt in katoen (€ 10) of polyester (€ 15) van de club. Deze worden in het begin van het seizoen gepresenteerd, maar kunnen ook altijd op aanvraag gekocht worden door een bericht te sturen naar of door iemand van het bestuur aan te spreken. Indien je dit wilt laten bedrukken kan je dit altijd laten doen bij Topsport Lebbeke.

Shuttles

Er zijn 2 soorten shuttles, nl. plastieke of veren shuttles. Plastiek is beter voor beginners, zeker aangezien deze zeer traag verslijten. Met veren shuttles kan men echter veel beter mikken en dit is dus meer gewenst voor de reeds gevorderde speler. Deze verslijten echter wel net iets sneller dan hun plastieke variant. We hebben voor de plastieke variant "Yonex Mavis 300" in de aanbieding, deze kosten € 9 per koker. Qua veren shuttles hebben we "Yonex Aerosensa 20" in de aanbieding, deze kosten € 20 per koker.

Gripbanden

Qua gripbanden kunnen zowel de "Yonex Supergrap" als de "Yonex Soft grap" bij de club verkregen worden om de dikte van de handgreep aan te passen. Deze kosten respectievelijk € 1,5 en € 2,5 per gripband.