MATERIAAL

Er bestaat ook de mogelijkheid voor de spelers om sommig materiaal via de club aan te kopen, namelijk kledij, shuttles en gripbanden. Voor meer keuze en ander materiaal, kan steeds iemand van het bestuur of trainers aangesproken worden voor meer info.

Kledij

Qua kledij is er 2x per jaar (in september en januari) de mogelijkheid om t-shirts (polyester) aan te kopen in van de club. Deze t-shirts kosten € 20 en kunnen voor een meerprijs van € 5 ook bedrukt worden met een naam naar keuze. Deze t-shirts worden dan een 2-tal weken na het einde van de bestelperiode geleverd. Voor deze t-shirts zijn er doorheen het jaar telkens pasmodellen beschikbaar, maar ze kunnen zoals gezegd maar 2x per jaar geleverd worden. Bestellen kan door een bericht te sturen naar de club of door iemand van het bestuur aan te spreken.

Shuttles

Er zijn 2 soorten shuttles, nl. plastieke of veren shuttles. Plastiek is beter voor beginners, zeker aangezien deze zeer traag verslijten. Met veren shuttles kan men echter veel beter mikken en dit is dus meer gewenst voor de reeds gevorderde speler. Deze verslijten echter wel net iets sneller dan hun plastieke variant. We hebben voor de plastieke variant "Yonex Mavis 300" in de aanbieding, deze kosten € 10 per koker. Qua veren shuttles hebben we "Yonex Aerosensa 20" in de aanbieding, deze kosten € 22 per koker.

Gripbanden

Qua gripbanden kunnen zowel de "Yonex Supergrap" als de "Yonex Soft grap" bij de club verkregen worden om de dikte van de handgreep aan te passen. Deze kosten respectievelijk € 1,5 en € 2,5 per gripband.